iPhone Covers vil beskytte iPhones mod skader

 

Apple iPhone5 har sat nye standarder for mobiltelefoner med sine slanke, rene linjer, stor skærm interface og blankpolerede finish. IPhones utrolige udseende kombineret med dens fremragende funktioner gør den til en af de mest eftertragtede mobiltelefoner rundt. Produktion tilbehør er en god måde at markedsføre i den enorme masse appel af Cover iPhone 5. Den Cover iPhone 5 er en sådan tilbehør.

De fleste iPhone-brugere ønsker at beskytte deres dyrebare telefon fra enhver kosmetisk såvel som reel skade.

De fleste er villige til at betale prisen for en iPhone tilfælde af høj kvalitet, forudsat at: · Det beskytter telefonen mod skader forårsaget af fald. · Det er velegnet til daglig brug. · Det er ikke alt for omfangsrigt. · Det påvirker ikke touch følsomhed iPhone. · Det ser godt ud og er iøjnefaldende. · Det beskytter skærmen og telefonen mod ridser. · Det giver adgang til iPhone funktioner såsom kamera og hovedtelefoner. · Det giver mulighed for iPhone skal stå mens der i sin dækning. · Det giver mulighed for iPhone, der skal opkræves, mens i dækslet.

Tillade iPhone-brugere at personalisere deres Cover iPhone 5with særlige budskaber og logoer ville øge den eksklusivitet af iPhone. Dæksler kan være fremstillet af forskellige materialer: · Aluminiummetal · Træ · Læder · Silikone · Polycarbonat · Carbon Fiber Den masser af vægt på verdensplan på fordelene ved miljøvenlige og biologisk nedbrydelige materialer, har ført dens anvendelse i mange områder. Cover iPhone 5, som bruger naturlige materialer vil tiltrække sig opmærksomhed fra det miljøvenlige.

De sager bør ideelt set være tilgængelig i en række forskellige farver, de mest almindelige af disse er: · Sort · Brown · Pink · Grøn · Blå · Rød · Sølv Sort og brun er praktiske farver vil blive samlet op af de fleste af de ældre brugere, mens den yngre generation er sandsynligt at finde farverne pink, blå, grøn mere til deres smag. Farver som rød og sølv vil appellere til dem af begge køn.

mandag, april 1st, 2013 iPhone

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar